Ομελέτα φούρνου

Ομελέτα φούρνου

Γρήγορη και απολαυστική ομελέτα φούρνου, για τους βιαστικούς και όχι μόνο!

  • Κατηγορία: Πρωινό - Brunch
  • Σερβίρει 2
  • Average: 5 (1 vote)

Υλικά

  • 4 αυγά
  • 1 φρέσκια μέτρια ντομάτα
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 40 γρ. κεφαλοτύρι
  • 2 κ.σ ελαιόλαδο
  • δυόσμο
  • ρίγανη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c - αέρα.
  2. Κόβουμε τις πιπεριές και την ντομάτα σε κυβάκια
  3. Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ και προσθέτουμε το λάδι, τις πιπεριές, την ντομάτα και αλατοπίπερο.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα σε ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η ομελέτα.
  5. Σερβίρουμε με λίγο ρίγανη και δυόσμο.

Σημειώσεις συνταγής

Στις ομελέτες, μπορούμε να προσθέσουμε -ένα φλιτζανάκι του espresso- φρέσκο γάλα για να πετύχουμε αφράτη υφή.


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα