Σάλτσα μπάρμπεκιου

Σάλτσα μπάρμπεκιου - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 6
  • Average: 4.3 (9 votes)

Υλικά

  • 1 φλ. ουίσκι Jack Daniel's
  • 1 φλ. κέτσαπ (απαλή)
  • 1/2 φλ. μάυρη ζάχαρη
  • 1/4 φλ. ξύδι
  • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • 2 κ. γλ. Worcestershire σως
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ. γλ. μουστάρδα (σκόνη)
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Εν συνεχεία σιγοβράστε για 20 λεπτά
  2. και αφήστε να κρυώσει.
  3. Τοποθετείστε κλειστό το μείγμα στο ψυγείο για να κρυώσει.
  4. Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο, τόσο καλύτερα θα δέσουν οι γεύσεις μεταξύ τους.

Σημειώσεις συνταγής

Είναι τέλεια συνοδευτική σάλτσα για ψητά και κρέατα!


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα