Μεξικάνικη μαρινάτα
Υλικά
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι μοσχολέμονο (λάιμ)
- 1-2 καυτερές πιπερίτσες
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Η μαρινάτα αυτή κάνει για χοιρινή μπριζόλα και δίνει μια πικάντικη γεύση.
- Ανακατέψτε σε ένα μεγάλο μπολ το ελαιόλαδο σας, το μοσχολέμονο και τις καυτερές πιπεριές.
- Προσθέστε τις μπριζόλες μέσα στο μείγμα και αλείψτε καλά συνεχόμενα και από τις 2 μεριές.
- Προσθέστε μπριζόλες και όσο μείγμα έχει μείνει σε μια σακούλα, αλατοπιπερώστε και αφήστε στο ψυγείο για 3 τουλάχιστον ώρες.
Σημειώσεις συνταγής
Με τον τρόπο αυτό προσθέτουμε κάποιο βάθος στη γεύση της μπριζόλας μας.