Υλικά
- 1 γαλλική μπαγκέτα (ή οτι σας βρίσκετε εύκαιρο)
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο
- 3/4 φλιτζανιού τυρί τσένταρ
- 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1/4 κ.γ. σάλτσα Worcestershire
- 1/4 κ.γ αλάτι
- 1/4 κ.γ μαύρο πιπέρι
- 1/4 κ.γ πάπρικα
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε σε φέτες το ψωμάκι.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180c.
- Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ.
- Απλώνουμε πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού μια λεπτή στρώση από το μείγμα.
- Ψήνουμε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το τυρί και σερβίρουμε ζεστά.
- Καλή όρεξη!
Η συνταγή Σκορδόψωμο μαγειρεύτηκε απο : σεφ στις 2011-03-18 12:01