Το ριζότο είναι μια απλή, νόστιμη και γρήγορη λύση για φαγητό, κυρίως πιάτο ή συνοδευτικό!
Χρειάζεται όμως να προσέξετε κάποια πραγματα. Ακολουθούν κάποια μικρά μυστικά!
1) Χρησιμοποιείτε ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα
2) Προσθέτετε ζωμό όχι κρύο ή χλιαρό αλλά ζεστό
3) Φτιάχνετε το ριζότο σε μέτριου μεγέθους κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι
4) Ανακατεύετε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα
5) Σβήνετε με λευκό κρασί και περιμένετε να απορροφήσει το ρύζι το αλκοόλ
Καλή σας επιτυχία!