Κουβανέζικη μαρινάτα
Υλικά
- Κεφάλια σκόρδο
- 2 κ.γλ. αλάτι
- 1 κ.γλ. πιπέρι
- 1/2 φλ.χυμό πορτοκάλι
- 1/2 φλ. χυμό λεμόνι
- 1/2 φλ. χυμό μοσχολέμονο (λάιμ)
- ξύσμα λεμονιού
- 2 κ.γλ. κίμινο
Εκτέλεση συνταγής
- Αυτή είναι μια δυνατή μαρινάτα.
- Ταιριάζει ωραία με μοσχάρι, χορινό, κοτόπουλο και ψάρι αλλά η υψηλή οξύτητά του μπορεί να μας δώσει υπερβολικό μαρινάρισμα.
- Μη το αφήσετε πάνω από μια ώρα το κρέας με τη συγκεκριμένη μαρινάτα.