Μοσχάρι με πατάτες
Απλή αλλά γευστική συνταγή για μοσχαράκι με πατάτες κατσαρόλας έτοιμη σε 45 λεπτά.
Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 3 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζεστό νερό
- 1 φλιτζάνι πολτό ντομάτας
- 1 κιλό πατάτες
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε σκόρδο, κρεμμύδι και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε για μερικά λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και την ντομάτα. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και και σιγοβράζουμε το κρέας για 15 λεπτά.
- Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους, τις βάζουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά.