σιμιγδάλι
Panettone από το Μιλάνο
Σας παρουσιάζουμε μια αυθεντική ιταλική και χριστουγεννιάτικη συνταγή για ένα γλυκό που είναι ανάμεσα σε κέικ, τσουρέκι, βασιλόπιτα και μαλακό ψωμί. Αξίζει να το δοκιμάσετε και να το σερβίρετε ως επιδόρπιο μαζί με ένα ποτήρι σαμπάνια!
Αμυγδαλωτά
Αμυγδαλωτά, παραδοσιακό κέρασμα με απίθανη γεύση που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα!
Ο χαλβάς της Καθαράς Δευτέρας με περγαμόντο από τη Βαρβάρα Ταβλαρίδου
Ο παραδοσιακός χαλβάς για την Καθαρά Δευτέρα με περγαμόντο.
Μελομακάρονα πολίτικα
Τα μελομακάρονα των Χριστουγέννων, με τον Πολίτικο τρόπο, γευστικά και πετυχημένα.
Γαλατόπιτα
Φρέσκια σπιτική γαλατόπιτα, μια παραδοσιακή λιχουδιά που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο!
Μπουγάτσα με κρέμα
Σας παρουσιάζουμε μια αγαπημένη συνταγή για γλυκιά μπουγάτσα ή όπως αλλιώς θα τη ζητήσετε στον τόπο προέλευσής της, τη Θεσσαλονίκη, μπουγάτσα με κρέμα!
Μουσταλευριά
Μουσταλευριά, μια γεύση αγαπημένη και μοναδική. Η παρασκευή της είναι εύκολη και γρήγορη. Αν βρείτε και μούστο από γνωστό σας ακόμα καλύτερα!
Σάμαλι
Το σάμαλι είναι παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό από την Πόλη και συνοδεύεται εξαίσια με εκμεκ καϊμάκι. Πολύ εύκολη και πετυχημένη συνταγή.