σέλινο
Φακές της Σόνιας
Οι φακές μπορεί να έχουνε πολύ σίδηρο, άλλα χρειάζονται και την κατάλληλη συνταγή για να γίνουν πραγματικά πετυχημένες.
Μαγειρίτσα
Η μαγειρίτσα μαγειρεύεται για την Ανάσταση το Πάσχα και είναι παραδοσιακό Ελληνικό φαγητό.
Σούπα του ψαρά
Η σούπα του ψαρά είναι ένας ωραίος τρόπος να μαγειρέψουμε τις καλοκαιρινές μας ψαριές αναδεικνύοντας το φρέσκο ψάρι με γευστικά λαχανικά.
Τραγανή χοιρινή πανσέτα με μαραθόριζα ψημένη αργά στον φούρνο
Μια κλασική συνταγή που δεν θα σας απογοητεύσει. Μετά από τέσσερις ώρες ψήσιμο η χοιρινή πανσέτα θα βγει από το φούρνο με τραγανή πέτσα στο εξωτερικό και απόλυτα τρυφερή στο εσωτερικό.
Ντοματόσουπα κλασσική
Κλασσική συνταγή ντοματόσουπας για τα κρύα, ή όταν θέλουμε κάτι ελαφρύ!
Κεφτεδάκια με πράσο και σέλινο
Κεφτεδάκια με πράσο και σέλινο, μια εναλλακτική πρόταση για τα γνωστά και αγαπημένα κεφτεδάκια. Με κόκκινη σάλτσα, πράσο, σέλινο και άλλα μυρωδικά τα κεφτεδάκια σας θα ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους!
Πηχτή - Ζελατίνα χοιρινού παραδοσιακή
Πηχτή ή τσιλαδιά στην Κρήτη ή ζηλαδιά στην Θεσσαλία ή ζαλατίνα στην Κύπρο, είναι το έδεσμα εκείνο που τρώγεται κρύο και παρασκευάζεται από το κεφάλι και τα ποδαράκια του χοίρου, προαιρετικά. Επίσης μπορούμε να βάλουμε και λίγο κρέας.