Κατσίκι στο φούρνο με χυμούς φρούτων
Το κατσίκι στο φούρνο με χυμούς φρούτων είναι μια εξωτική παραλλαγή ,εύκολη και πετυχημένη που θα μας εντυπωσιάσει με την φρουτώδη γεύση του.
Υλικά
- 1 1/2 κιλό κατσίκι
- 1 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
- 1 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
- 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Αλατοπιπερώνουμε το κατσίκι και το μαρινάρουμε με τα υπόλοιπα υλικά για 12 ώρες σε ένα ταψί στο ψυγείο.
- Κατόπιν προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 2 ώρες στους 180 βαθμούς.
- Εάν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό για να μην κολλήσει
- Συνοδεύουμε το κατσίκι στο φούρνομε χυλοπίτες και τριμμένο τυρί.