λευκό κρασί

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο  - www.sidages.gr

Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανο

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 3.6 (51 ψήφοι )

Ιδανική συνταγή γαλοπούλας για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Γευστική και εύκολη στην εκτέλεση. Χρόνια πολλά!

συνταγές μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής - γλυκά

Καλαμάρια γεμιστά

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 4.1 (40 ψήφοι )

Μια σαρακονιαστή και όχι μόνο συνταγή με πολλή νοστιμιά! Ακολουθήστε πιστά τα βήματα και θα μας θυμηθείτε! Συνοδεύει τέλεια μεζέδες και λευκά ποτά όπως ούζο, τσίπουρο και άλλα!

Ριζότο

Ριζότο

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 3.4 (31 ψήφοι )

Μια συνταγή νόστιμη και έτοιμη σε 25 λεπτά είναι το ριζότο! Μπορείτε να το φτιάξετε με μανιτάρια ή οποιοδήποτε άλλο λαχανικό της αρεσκείας σας. Ακολουθεί η απλή εκτέλεση για ριζότο!

Σολομός με λαχανικά ζουλιέν

Σολομός με λαχανικά

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 4.1 (37 ψήφοι )

Ο σολομός με λαχανικά ζουλιέν είναι η απόδειξη ότι το υγιεινό δεν είναι απαραίτητα και άγευστο. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για συνταγές με σολομό αλλά η συγκεκριμένη εκτός από γευστική είναι και εύκολη.

Φοντύ (Fondu) τυριών  - συνταγές μαγερικής - www.sidages.gr

Φοντύ (Fondu) τυριών

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 4.4 (7 ψήφοι )

Πώς μπορούμε να λιώσουμε τυριά σε καμινέτο και να έχουμε ένα τέλειο ορεκτικό για τα ψωμάκια μας και το κρασί μας; Φτιάχνοντας το γνωστό γαλλικό φοντύ που σημαίνει λιωμένο!

Μανιτάρια λαδερά - www.sidages.gr

Μανιτάρια λαδερά

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 3.8 (5 ψήφοι )

Ψάρι φούρνου σπετσιώτικο - www.sidages.gr

Ψάρι φούρνου σπετσιώτικο

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 4.5 (2 ψήφοι )

Σάλτσα διαβόλου (Diable) - www.sidages.gr

Σάλτσα διαβόλου - Diable

Κατηγορία: Χρόνος:
Μέσος όρος: 4 (4 ψήφοι )