Νουντλς με αυγό και λάχανο

Νουντλς με αυγό και λάχανο

Νουντλς με αυγό και λάχανο, ελαφριά και γρήγορη συνταγή για ένα εξωτικό γεύμα!

  • Κατηγορία: Κινέζικο
  • Σερβίρει 2
  • Average: 4.4 (8 votes)

Υλικά

  • 1 πακέτο νούντλς αυγού
  • λίγο βούτυρο
  • 1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  • πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράστε τα νούντλς τόσο ώστε να μαλακώσουν αλλά να "κρατάνε" λίγο ακόμα (για 5 λεπτά). Σουρώστε.
  2. Σε ένα άλλο σκεύος ζεστάνετε βούτυρο με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει καστανό για 5 με λεπτά.
  3. Στη συνέχεια προσθέστε τα νούντλς και αφήστε να μαγειρυετούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα και τα νούντλς.
  4. Αν σας αρέσουν τα καυτερά, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν σερβίρετε!

Σημειώσεις συνταγής

Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο κρεμμύδι ή και σκόρδο τα οποία μπορείτε να τσιγαρίσετε μαζί με το λάχανο, αν επιθυμείτε πιο πικάντικο αποτέλεσμα.


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα