Νουντλς με αυγό και λάχανο
Νουντλς με αυγό και λάχανο, ελαφριά και γρήγορη συνταγή για ένα εξωτικό γεύμα!
Υλικά
- 1 πακέτο νούντλς αυγού
- λίγο βούτυρο
- 1 μέτριο λάχανο ψιλοκομμένο
- αλάτι, πιπέρι
- πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
Εκτέλεση συνταγής
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράστε τα νούντλς τόσο ώστε να μαλακώσουν αλλά να "κρατάνε" λίγο ακόμα (για 5 λεπτά). Σουρώστε.
- Σε ένα άλλο σκεύος ζεστάνετε βούτυρο με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε μέσα και το ψιλοκομμένο λάχανο ώσπου να γίνει καστανό για 5 με λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέστε τα νούντλς και αφήστε να μαγειρυετούν όλα μαζί μέχρι να πάρουν καστανό χρώμα και τα νούντλς.
- Αν σας αρέσουν τα καυτερά, ρίξτε από πάνω λίγο πιπέρι καγιέν πριν σερβίρετε!
Σημειώσεις συνταγής
Μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο κρεμμύδι ή και σκόρδο τα οποία μπορείτε να τσιγαρίσετε μαζί με το λάχανο, αν επιθυμείτε πιο πικάντικο αποτέλεσμα.