Ντοματάκια τουρσί

Ντοματάκια τουρσί - www.sidages.gr

Υλικά (Σερβίρει 30)

  • 1 κιλό μικρά τοματάκια
  • 2 κεφάλια σκόρδο
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού ξύδι
  • Αλάτι
  • Κύμινο
  • Κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα ντοματάκια και τα χαράζουμε στη μέση, βάζουμε αλάτι στη
σχισμή και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Λιώνουμε το σκόρδο και το ανακατεύουμε με το κύμινο, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι, ώστε να
γίνουν σαν αλοιφή.
Γεμίζουμε τα ντοματάκια με το μείγμα και τα βάζουμε σε γυάλα (κλεισμένη αεροστεγώς)με το ξύδι και 1 1/3 φλιτζάνι τσαγιού νερό.
Τα αφήνουμε στο δοχείο για τουλάχιστον 4 μέρες.

Μέσος όρος: 3.7 (3 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
string(179) ""
Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Είπαν για την συνταγή Ντοματάκια τουρσί

loading...