Λαζάνια με κάρυ
Λαζάνια με κάρυ. Το απόλυτο πάντρεμα Ιταλικής και Ινδικής κουζίνας.
Υλικά
- 1/2 κιλό λαζάνια
- 1 μήλο πράσινο ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. κάρυ
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ανανά από κονσέρβα
- 250 γραμ. Βιτάμ
- 200 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι-πιπέρι
- 1 κ.σ. κορν-φλάουερ
Εκτέλεση συνταγής
- Βάζετε το μισό Βιτάμ σε μία κατσαρόλα να ζεσταθεί,προσθέτετε τα κρεμμύδια και αφήνετε να σωταρισθούν για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το μήλο,τον ανανά με το ζουμί του,το κάρυ,αλάτι-πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
- Δένετε τη σάλτσα μα κόρν-φλάουερ διαλυμένο σε λίγο νερό και ανακατεύετε να μη σβολιάσει.
- Στη συνέχεια βράζετε τα λαζάνια,σε αρκετό αλατισμένο νερό,τα κρυώνετε και τα σοτάρετε με λίγο Βιτάμ.
- Τα σερβίρετε ζεστά με τη σάλτσα και τη τριμμένη παρμεζάνα.