Καραμελωμένα καρότα

Καραμελωμένα καρότα - συνταγές μαγειρικής - λαχανικά

Μια απλή συνταγή για καραμελωμένα καρότα με απαλή σάλτσα σφενδάμου που μπορείτε να φτιάξετε ως πολύ ωραίο συνοδευτικό!

Υλικά (Σερβίρει 8)

  • 1300 γρ. μικρά καρότα
  • 2 κ. σούπας σιρόπι σφένδαμου
  • 2 κ. σούπας βούτυρο

Εκτέλεση συνταγής

Τοποθετείστε τα καρότα σε ένα μεγάλο σκεύος και καλύψτε τα με νερό.

Βράστε μέχρι να μαλακώσουν, στεγνώστε καλά και ξαναβάλτε στο αρχικό σκεύος.

5 λεπτά πριν το σερβίρισμα, προσθέστε σιρόπι σφενδάμου και βούτυρο και ανακατέψτε καλά μέχρι να καλυφθούν τα καρότα.

Σημειώσεις συνταγής

Είναι πολύ νόστιμο συνοδυετικό για ψητό κρέας ή ρύζι.

Μέσος όρος: 3.5 (6 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Σχετικές συνταγές για Καραμελωμένα καρότα

Είπαν για την συνταγή Καραμελωμένα καρότα