κορν φλάουρ
Μοσχάρι νουά με δαμάσκηνα, βερίκοκα και κάστανα
Μοσχάρι νουά με δαμάσκηνα, βερίκοκα και κάστανα, μια πολύ γευστική πρόταση για το φετινό μας χριστουγεννιάτικο ή γενικά εορταστικό τραπέζι! Θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τούρτα Black forest
Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή από μια τούρτα πειρασμό! Αρέσει στους περισσότερους και θα εντυπωσιάσει και αισθητικά αλλά και σαν γεύση τους καλεσμένους σας! Ιδού λοιπόν η τούρτα Black forest!
Προφιτερόλ
Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή για το αγαπημένο σε όλους μας προφιτερόλ! Δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο νομίζαμε!
Κοτόπιτα με τραχανά
Σας παρουσιάζουμε μια συνταγή σπιτικής κοτόπιτας, όπου εκτός από τα υπόλοιπα παραδοσιακά υλικά, όπως φέτα, κοτόπουλο, κρεμμύδια και αυγά, χρησιμοποιούμε και τραχανά.
Σε όσους λοιπόν αρέσει και το κοτόπουλο αλλά και ο τραχανάς, έχει βρει την ιδανική συνταγή!
Σάλτσα κρέατος
Σάλτσα γλυκόξινη κατάλληλη για ψητά κρέατα όπως γουρουνόπουλο ψητό ή νουά μοσχαριού!
Φοντύ (Fondu) τυριών
Πώς μπορούμε να λιώσουμε τυριά σε καμινέτο και να έχουμε ένα τέλειο ορεκτικό για τα ψωμάκια μας και το κρασί μας; Φτιάχνοντας το γνωστό γαλλικό φοντύ που σημαίνει λιωμένο!