καρδιαγγειακή

Οι καυτερές πιπεριές κάνουν καλό στην καρδιά

Οι καυτερές πιπεριές ωφελούν την καρδιά και προστατεύσουν από την κύρια αιτία θανάτου στον κόσμο, την στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα άπαχα τρόφιμα «μπερδεύουν» τον οργανισμό

Τα λίγων λιπαρών και άπαχα τρόφιμα που επιλέγουμε σε μια προσπάθεια να διατηρήσουμε σταθερό ή να μειώσουμε το σωματικό βάρος μας, μπορεί να έχουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα επειδή μπερδεύ

Σωτήριο το ψάρι για τις νέες γυναίκες

Οι νέες γυναίκες που τρώνε συστηματικά λιπαρά ψάρια, διατρέχουν κατά... 90% μικρότερο κίνδυνο να εκδηλώσουν αργότερα στη ζωή τους έμφραγμα του μυοκαρδίου ή εγκεφαλικό επεισόδιο.

Λιγότερα τα εγκεφαλικά σε όσους τρώνε σοκολάτα

Έρευνα συνδέει τον ιό HPV με κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου στις γυναίκες

Γυναίκες που φέρουν τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV έχουν αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου, αναφέρει νέα έρευνα.