Καβουροσαλάτα

Καβουροσαλάτα - θαλασσινά - νηστίσιμα - συνταγές μαγειρικής

Καβουροσαλάτα, φρέσκια και ελαφριά σαλάτα με μαρούλι, πατάτα και καβουρόψιχα!

Υλικά (Σερβίρει 4)

  • 2 μαρούλια
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • άνηθος ψιλοκομμένος
  • 2-3 πατάτες βρασμένες
  • 1 κουτί καβουράκια
  • ελιές
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λαδολέμονο

Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τις πατάτες μας και στη συνέχεια πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε το μαρούλι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια.

Ξεκινάμε πρώτα σε ένα βαθύ μπολ με τη στρώση από τα μαρούλια και μετά προσθέτουμε τις βραστές πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κυβάκια.

Προσθέτουμε την καβουρόψιχα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Όταν βγάλουμε την καβουροσαλάτα από το ψυγείο, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και περιχύνουμε με λαδολέμονο.

Σημειώσεις συνταγής

Η συνταγή αυτή για καβουροσαλάτα είναι εξίσου ωραία και με βραστά αυγά και μαγιονέζα!

Μέσος όρος: 4.2 (40 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Είπαν για την συνταγή Καβουροσαλάτα