Χριστουγεννιάτικο γεύμα “comme il faut”



Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε με πιάτα υψηλής γαστρονομίας και απίθανων γεύσεων, ετοιμάστε στους καλεσμένους σας ένα δείπνο με καταβολές Γαλλίας! Είναι σίγουρα "καθώς πρέπει".

Σπαραγγόσουπα

Τοποθετείστε σε ένα τηγάνι τα σπαράγγια μαζί με το κρεμμύδι και το ζωμό λαχανικών και βράστε...

Κρουτόνς

Για να φτιάξετε κρουτόνς, προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.
Κόψτε τη μπαγκέτα σε κυβάκια...

Τραγανή γλυκιά πάπια

Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 Cº. Τρίψτε την πάπια με μπόλικο αλάτι να πάει παντού μέσα και...

Ντιπ από σπανάκι και αγκινάρα

Προετοιμάζουμε τη...

Πατάτες αλά κρέμ

Καθαρίζετε και πλένετε τις πατάτες. Τις κόβετε σε τέταρτα και τις βάζετε σε κατσαρόλα ( ή χύτρα...

Η σαλατα του Ηλία

Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί , εκτός από το τυρί ,σ' ένα μεγάλο σκεύος και το βάζω στο ψυγείο για...

Κρεμ μπρουλέ (creme brulee)

Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά το γάλα και το ξύσμα.

Σε ένα μεγάλο μπολ...

Κοκτέιλ KIR ROYAL

Χτυπάμε σε σέικερ και σερβίρουμε.