Ρολά ομελέτας

www.sidages.gr

Υλικά (Σερβίρει 6)

  • 16 τοματίνια
  • 4 αυγά
  • 300 γρ. Ιταλικό τυρί ρομπιόλα
  • Βούτυρο
  • Βασιλικός
  • Αλάτι
  •  

Εκτέλεση συνταγής

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ανακατευτούν οι κρόκοι με τα ασπράδια. 
Βάζουμε μια κουταλιά βούτυρο να ζεσταθεί σε αντικολλητικά τηγάνι, ρίχνουμε μέσα το μισό μείγμα αυγών και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο μεριές.
Τηγανίζουμε και το υπόλοιπο , δημιουργώντας έτσι δύο ομελέτες.
Ψιλοκόβουμε μια μικρή χούφτα φρέσκο βασιλικό και ζυμώνουμε μαζί με την ρομπιόλα και λίγο αλάτι σένα μπολ.
Ενώ είναι ζεστές ακόμα οι ομελέτες μας, τις αλείφουμε με το μείγμα τυριού.
Κόβουμε τα τοματίνια σε πάχος 1 εκ. και τα απλώνουμε πάνω στις ομελέτες μας.
Τις κάνουμε ρολό και τις κόβουμε σε ισομερή κομμάτια ( 2-3 εκ.)

Μέσος όρος: 3.3 (15 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
string(179) "" Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Είπαν για την συνταγή Ρολά ομελέτας