Ταλιατέλες με μανιτάρια και φέτα

Ταλιατέλες με μανιτάρια και φέτα - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Ζυμαρικά
  • Σερβίρει 4
  • Average: 3.8 (4 votes)

Υλικά

  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 500 γρ. μανιτάρια
  • 200 γρ. φέτα
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • μαϊντανό και σκόρδο (αν θέλετε)
  • λίγο ηλιέλαιο για το σοτάρισμα των μανιταριών

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μία κατσαρόλα βράζετε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά περίπου.
  2. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μη κολλάνε.
  3. Σ'ένα τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια με το ηλιέλαιο.
  4. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
  5. Στραγγίζετε το λάδι και βάζετε αν θέλετε μαϊντανό και σκόρδο.
  6. Ρίχνετε για 1/2 λεπτό τις ταλιατέλες και τη φέτα,κομμένη σε κύβους. Σερβίρετε αμέσως.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα