Ρύζι με μπρόκολο, καρότο και ημίσκληρο τυρί

www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Ζυμαρικά
  • Σερβίρει 4
  • Average: 3 (1 vote)

Υλικά

  • 500 γρ.ρύζι
  • 1 μέτριο μπρόκολο
  • 2 καρότα, σε λεπτές φέτες
  • 200 γρ. ημίσκληρο τυρί τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μία κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για 7 λεπτά περίπου. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου. Το στραγγίζετε.
  2. Σ'ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα καρότα. Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο και το σοτάρετε για 1/2 λεπτό ακόμη.
  3. Τα σερβίρετε σ'ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με το ημίσκληρο τυρί, τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα