Ριγανοκεφτέδες

www.sidages.gr

Υλικά (Σερβίρει 8)

  • 1 κιλό πατάτες
  • 125 γρ. ταραμά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1 Κτ.σ. κοφτή ρίγανη
  • 2 φρυγανιές τριμμένες
  • 1 φλ.τσ. αλεύρι
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • 1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση συνταγής

Βράζουμε τις πατάτες, αφαιρούμε τα φλούδια και τις πατάμε με πιρουνάκι ή στο μίξερ.
Προσθέτουμε τον ταραμά, τα αυγά, την ρίγανη, την φρυγανιά και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά.
Το αφήνουμε 20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξει.
Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε
στο καυτό λάδι.

Μέσος όρος: 3.7 (3 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Είπαν για την συνταγή Ριγανοκεφτέδες