Μαρινάτα μπαλσάμικο

Μαρινάτα μπαλσάμικο - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 4
  • Average: 2.4 (5 votes)

Υλικά

  • Λίγες σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Θυμάρι

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τρίψτε το κρέας με όλα τα μυρωδικά ώστε να απορροφήσει τη γεύση των συστατικών της μαρινάτας.
  2. Αφήστε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν ψήσετε. Αν θέλετε μια πιο υγρή μαρινάτα προσθέστε και ελαιόλαδο.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα