Μαρινάτα μουστάρδας

Μαρινάτα μουστάρδας - www.sidages.gr

  • Κατηγορία: Κρέας
  • Σερβίρει 4
  • Average: 2 (1 vote)

Υλικά

  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. σόγια σως
  • 1/4 φλ. Worcestershire σως
  • 3 κ. σ. μουστάρδα
  • 2/3 φλ. χυμός λεμόνι
  • αλατοπίπερο
  • σκόρδο (είτε σε σκόνη είτε 2 σκελίδες ψιλοκομμένες)
  • 1 πρέζα σκόνη κρεμμύδι ή 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο επίπεδο σκεύος (ταψί)και συνδυάστε το λάδι, τη σόγια σως, τη Worcestershire sauce, τη μουστάρδα και το χυμό λεμόνι.
  2. Ανακατέψτε προσθέτοντας το σκόρδο και το κρεμμύδι (είτε σε σκόνη είτε φρέσκα κομμένα) καθώς και το αλατοπίπερο.
  3. Αλείψτε καλά το κρέας και από τις 2 μεριές.
  4. Αφήστε στο ψυγείο για 2 τουλάχιστον ώρες.

Σημειώσεις συνταγής

Νοστιμίζει πολύ το κρέας και ειδικά το κοτόπουλο και το χοιρινό.


Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα