Μαρινάτα για μπριζόλα

Απλή μαρινάτα για μπριζόλα - Συνταγές μαγειρικής για ψητά στην σχάρα

Μια γευστική μαρινάτα με θυμάρι, δενδρολίβανο, σκόρδο και ελαιόλαδο, που θα αρωματίσει τα ψητά σας.

Υλικά (Σερβίρει 4)

  • 2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 6 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλ. θυμάρι
  • 1/2 φλ. δενδρολίβανο

Εκτέλεση συνταγής

Ψιλοκόβετε το σκόρδο , το δενδρολίβανο και το θυμάρι.

Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά.

Ακολουθείτε κανονικά τη διαδικασία μαριναρίσματος, αλείφοντας το κρέας σας με το μείγμα υλικών.

Αφήνετε το μαριναρισμένο κρέας σκεπασμένο στο ψυγείο για 4 περίπου ώρες πριν το ψήσιμο.

Η ποσότητα αυτή είναι για 1 κιλό - 4 μπριζόλες περίπου.

Αυξάνετε τις ποσότητες ανάλογα με το βάρος του κρέατος.

Σημειώσεις συνταγής

Πάει είτε με μοσχαρίσια είτε με χοιρινή μπριζόλα, ενώ είναι καλή ακόμα και για αρνί!

Μέσος όρος: 3.6 (14 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Σχετικές συνταγές για Μαρινάτα για μπριζόλα

Είπαν για την συνταγή Μαρινάτα για μπριζόλα