Λαζάνια με κάρυ

Λαζάνια με κάρυ - www.sidages.gr

Λαζάνια με κάρυ. Το απόλυτο πάντρεμα Ιταλικής και Ινδικής κουζίνας.

  • Κατηγορία: Ζυμαρικά
  • Σερβίρει 6
  • Average: 3.6 (34 votes)

Υλικά

  • 1/2 κιλό λαζάνια
  • 1 μήλο πράσινο ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. κάρυ
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ανανά από κονσέρβα
  • 250 γραμ. Βιτάμ
  • 200 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι-πιπέρι
  • 1 κ.σ. κορν-φλάουερ

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζετε το μισό Βιτάμ σε μία κατσαρόλα να ζεσταθεί,προσθέτετε τα κρεμμύδια και αφήνετε να σωταρισθούν για 5 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτετε το μήλο,τον ανανά με το ζουμί του,το κάρυ,αλάτι-πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
  3. Δένετε τη σάλτσα μα κόρν-φλάουερ διαλυμένο σε λίγο νερό και ανακατεύετε να μη σβολιάσει.
  4. Στη συνέχεια βράζετε τα λαζάνια,σε αρκετό αλατισμένο νερό,τα κρυώνετε και τα σοτάρετε με λίγο Βιτάμ.
  5. Τα σερβίρετε ζεστά με τη σάλτσα και τη τριμμένη παρμεζάνα.

Σχετικές συνταγές

Σχετικά άρθρα