Γιουβέτσι με κατσίκι

Γιουβέτσι με κατσίκι - www.sidages.gr

Υλικά (Σερβίρει 6)

  • 1 1/2 κ. κατσικάκι (μπούτι κατά προτίμηση)
  • 4 κ.σ φυτίνη
  • 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
  • 250γρ. τομάτα ψιλοκομμένη
  • 300γρ.κριθαράκι
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Σοτάρουμε το κρέας με το κρεμμύδι και τη φυτίνη σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε τομάτα και αφήνουμε να βράσει χαμηλά για μισή ώρα.
Μεταφέρουμε το φαγητό σε ταψί φούρνου. Ρίχνουμε 2 φλυτζάνια νερό, το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο, προθερμασμένο στους 200 C 15 λεπτά περίπου.

Σημειώσεις συνταγής

Σερβίρεται ζεστό!

Μέσος όρος: 3.8 (8 ψήφοι )
Κατηγορία: , ,
string(168) "" Χρόνος:
Βασικά υλικά: , , ,

Είπαν για την συνταγή Γιουβέτσι με κατσίκι